Background image

Behöver du en erfaren kontrollansvarig i Märsta?

Mälarkontroll är din pålitliga partner för att säkerställa kvalitet och kontroll i ditt byggprojekt. Vi har specialister som kan bygglov och inspektion av byggåtgärder, och hjälper dig med att navigera genom de komplexa processerna för bygglov och byggföreskrifter.

Kontrollansvarig i Märsta

Välkommen till Mälarkontroll, din professionella kontrollansvarige i Mälarregionen. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och är dedikerade till att leverera högkvalitativ och pålitlig byggkontroll.

Vår Erfarenhet och Kompetens

Vi har omfattande erfarenhet av att hantera olika typer av byggprojekt i Märsta. Vår kompetenta personal har expertisen att navigera genom komplexa bygglovsprocesser och genomföra detaljerade riskanalyser för att hjälpa dig att smidigt genomföra av ditt byggprojekt.

Vårt Engagemang för Kvalitet och Säkerhet

Säkerhet och kvalitet är våra främsta prioriteringar. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och processer för att säkerställa att varje byggprojekt möter de högsta standarderna. Med oss som din kontrollansvarige kan du vara trygg i att alla regler och bestämmelser följs noggrant.

Varför Välja Mälarkontroll som Kontrollansvarig

Vi är stolta över vår pålitlighet och professionalism. När du väljer oss som din kontrollansvarige kan du förvänta dig en dedikerad partner som engagerar sig i ditt projekt och tar ansvar för att hantera alla utmaningar som kan uppstå längs vägen.

Kontakta Oss för en Personlig Konsultation i Märsta

Vår passion är att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss idag för en personlig konsultation och låt oss ta hand om kontrollansvaret för ditt byggprojekt i Märsta. Tillsammans skapar vi en framgångsrik och säker byggprocess.

Du når oss genom att kontakta oss via telefon eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Hasan

Om oss

Vi som grundat Mälarkontroll har tillsammans över 20 års erfarenhet av byggbranchen. Vi har jobbat både som entreprenörer och byggherrar, och hjälper i dagsläget utöver våra KA-uppdrag ett flertal kommuner i regionen med bygglovshandläggning och inspektion. Vi är med andra ord väl insatta i lagar och regler gällande byggkontroll.

Erfarna kontrollansvariga

Hos oss hittar du ett team av erfarna och certifierade kontrollansvariga som har arbetat med en mängd olika byggprojekt. Vår gedigna kunskap och långa erfarenhet säkerställer att ditt byggprojekt uppfyller gällande lagar och regler. Vi arbetar ständigt med att förbättra och fördjupa vår kompetens för att erbjuda dig bästa möjliga service.

Lokalt förankrade

Vi är stolta över att vara ett lokalt förankrat företag som känner till regionen väl. Vår lokalkännedom gör det enklare för oss att förstå de unika utmaningar som kan uppstå i ditt specifika byggprojekt. Vi är alltid nära till hands och kan snabbt besöka din byggarbetsplats för att säkerställa att allt går enligt plan.

Hög kvalité

Vår prioritet är att erbjuda högkvalitativa tjänster för att säkerställa att ditt byggprojekt uppfyller alla krav och förväntningar. Vi är noggranna i vårt arbete och följer strukturerade metoder för att minimera risker och säkerställa att alla aspekter av ditt projekt hanteras korrekt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

Personligt engagemang

På Mälarkontroll tror vi att varje projekt är unikt och förtjänar individuell uppmärksamhet. Vår personliga engagemang är nyckeln till att förstå och uppfylla våra kunders behov och förväntningar. Vårt team av kontrollansvariga tar sig tid att lära känna varje kund och projekt, vilket ger oss möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt för varje specifik situation.
Background image

Offertförfrågan

Det här formuläret skyddas av reCAPTCHA och GooglesIntegritetspolicy ochAnvändarvillkor gäller.